Geen producten gevonden...

Industriële werkplaatslamp "Grey Anaconda"


Direct favoriet bij binnenkomst, deze prachtige werklamp! Met de knikarm die op vier plaatsen kan worden afgesteld kan deze stoere werklamp in iedere gewenste positie worden afgesteld. Deze stoere lamp is niet alleen mooi, maar ook nog eens handig!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad

Direct favoriet bij binnenkomst, deze prachtige en unieke werklamp! Werklampen moesten vroeger flexibel zijn en in elke positie kunnen worden gepositioneerd om het werk goed te belichten. De metalen knikarm van deze stoere lamp kan dan ook op vier verschillende scharnierpunten worden afgesteld en ook de grijs/groene metalen kap is volledig draai- én kantelbaar om zijn eigen as. Zet deze stoere werklamp in een andere positie en het lijkt direct een hele andere lamp!

Deze stoere lamp is gemonteerd op een oude remschijf en is van origine eigenlijk een industriële wandlamp, maar dankzij de remschijf leent deze werklamp zich ook ideaal om als tafel- of vloerlamp te gebruiken. De lamp is voorzien van ruim drie meter snoer met aan het uiteinde een stekker. Bovenop de metalen kap zit een schakelaar waarmee de lamp kan worden aan- en uitgezet. De flexibiliteit van deze stoere werklamp en het feit dat de lamp op verschillende manieren kan worden bevestigd, maakt dat dit een uniek pronkstuk is dat direct de aandacht trekt in ieder interieur! 

Lengte (volledig gestrekt): 90 cm
Diameter remschijf: 24 cm
Diameter kap: 16 cm

Deze stoere lamp is volledig klaar voor thuisgebruik en kan direct worden ingeplugd! Deze vintage bureaulamp is bovendien tevens leverbaar met een tafelklem (geen minder/meerprijs) in plaats van met een remschijf zodat de lamp gemakkelijk aan een tafelblad kan worden bevestigd. Zonder remschijf of klem kan deze industriële lamp ook direct aan de muur worden bevestigd, de prijs zonder remschijf of tafelklem bedraagt €174,95. Je kunt je voorkeur opgeven middels het optiebalkje

Met een sfeervolle lichtbron maak je deze stoere, industriële lampen helemaal af! Kijk voor een compleet overzicht van alle lichtbronnen op de pagina lichtbronnen.

Type: Tafellamp / bureaulamp
Kleur: Grijs
Materiaal: Metaal
Hoogte: 90 cm
Diameter: 16 cm
Diameter kooi/glas: n.v.t.
Gewicht: 2,5 kg
Merk: n.v.t.
Herkomst: Tsjechië (Tsjechoslowakije)
Leeftijd: Jaren '60
Gebruikt in: Werkplaatsen, ateliers en garages
Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »