Geen producten gevonden...

Vintage vlinderlijst "Vlinders XL No.1"


Is het geen absolute beauty, deze prachtige XL vlinderlijst?! Deze super gave, vintage vlinderlijst is vrij uniek omdat vrijwel alle vlinders gaaf zijn en de lijst aan twee kanten is voorzien van glas zodat de vlinderlijst bijna volledig transparant is.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Naar deze prachtige, vintage vlinderlijst met grote, felgekleurde vlinders kun je werkelijk urenlang blijven kijken! Het frame van deze vintage vlinderlijst is gemaakt van hout en de lijst is zowel aan de voor- als achterkant voorzien van glas waardoor je er dwars doorheen kunt kijken en de achtergrond achter de vlinderlijst kunt zien.

Het frame is voorzien van drie houten latjes waarop verschillende exotische vlinders zijn bevestigd, waaronder de Morpho vlinder en een tropische groen/zwarte vlinder. Doordat deze vintage vlinderlijst aan twee kanten is voorzien van glas kun je ook de achterzijde van de vlinders zien, wat erg interessant is omdat dit bij standaard vlinderlijsten niet te zien is.

Deze vintage vlinderlijst is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens super interessant en leerzaam omdat je in het echte leven vaak niet de kans hebt om vlinders van dichtbij te zien. Gebruik deze prachtige vlinderlijst als decoratie aan de wand, op een werkbank of op je bureau, of zet de lijst als pronkstuk in een vintage vitrinekast!

Lengte: 50 cm
Hoogte: 40 cm
Diepte: 6 cm 

Let op: al onze vlinderlijst zijn écht oud of antiek en zijn afkomstig uit scholen, universiteiten en biologische instituten.

Verzenden/afhalen van vlinderlijsten
In verband met kwetsbaarheid van deze vintage vlinderlijst raden wij sterk aan om de lijst zelf af te halen in onze winkel gevestigd in een oude zuivelfabriek in Haskerhorne. Wil je deze vlinderlijst toch laten verzenden dan is dat mogelijk, maar zijn risico en kosten voor aangetekende verzending voor eigen rekening. Uiteraard zullen we de vlinderlijst uiterst zorgvuldig verpakken om het risico op schade te voorkomen. 

Hoogte: 40 cm
Breedte: 50 cm
Diepte: 6 cm
Materiaal : hout, glas
Merk: n.v.t.
Geen reviews gevonden...
Gebruik deze vintage vlinderlijst als onderdeel van een wandcollage en combineer deze prachtige vlinderlijst met verschillende andere lijst of oude botanische schoolplaten!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »