Geen producten gevonden...

Oude vlinderlijst met verschillende dagvlinders "No. 9"


Haal nu ook een klein stukje natuur in huis met deze oude vlinderlijst met verschillende dagvlinders! Deze oude vlinderlijst laat zowel de vlinders als de bijbehorende cocons zien en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Prachtige oude vlinderlijst met verschillende dagvlinders waaronder de dagpauwoog, de kleine vos en het koolwitje. Het leuke van deze oude vlinderlijst is dat de bijbehorende poppen naast de vlinders zelf ook te zien zijn. Het vlinderlijstje is voorzien van stickertjes waar zowel de Tsjechische als Latijnse namen van de vlinders op staan. De vlinderlijst zelf bestaat uit een houten frame of kistje met aan de voorkant glas zodat de vlinders niet kunnen beschadigen. Desondanks is één van de vlinders helaas zwaar beschadigd waardoor er praktisch niets meer van over is, de andere vlinders verkeren in een gave, vintage staat. Het kistje is nog erg stevig en is aan de achterkant voorzien van een haakje waarmee de vlinderlijst kan worden opgehangen aan de muur. 

Hoogte: 16 cm
Breedte: 21,5 cm 
Diepte: 5 cm 


Deze gave vlinderlijst kun je niet alleen gebruiken als vintage decoratie door het neer te zetten op een vensterbank of in een stoere vitrinekast, maar kan dankzij het haakje aan de achterkant ook worden opgehangen aan de muur. 

Let op: Alle vlinderlijsten te zien in onze webshop en winkel zijn echt oud of antiek!

Afhalen/versturen van oude vlinderlijsten
Oude vlinderlijsten kunnen uiteraard worden verstuurd middels aangetekende pakketpost, maar het is natuurlijk nog veel leuker om deze vlinderlijst zelf af te halen in onze winkel van ruim 2200 m² gevestigd in een oude zuivelfabriek in Haskerhorne!

Hoogte: 16 cm
Breedte: 21,5 cm
Dikte : 5 cm
Materiaal : glas en hout
Geen reviews gevonden...
Deze oude vlinderlijst kun je niet alleen gebruiken als vintage decoratie door de lijst neer te zetten op een vensterbank of in een stoere vitrinekast, maar staat ook geweldig als onderdeel van een wandcollage met verschillende lijsten en schoolplaten!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »