Geen producten gevonden...

Vintage vlinderlijst "ongedierte in de velden" - No. 18


Gave, vintage vlinderlijst met verschillende soorten vlinders en insecten die schadelijk zijn voor planten en gewassen van de boer. Bovenaan deze vlinderlijst bevindt zich een labeltje waarop "ongedierte in de velden" in het Tsjechisch te lezen is.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Oude vlinderlijst met verschillende soorten vlinders en insecten die schadelijk zijn voor planten en gewassen, gelabeld "ongedierte in de velden". Deze oude vlinderlijst bestaat uit een houten lijst met aan één kant glas zodat de vlinders en insecten beschermd zijn tegen stof, maar zodat je ze wel goed kunt zien. Om de lijst een natuurlijke uitstraling te geven, is er ter decoratie een gedroogd takje toegevoegd aan de lijst. Het geheel, zowel de vlinderlijst als de insecten en vlinders zelf, verkeert in een gave, vintage staat en is ondanks de hoge leeftijd nog volledig intact. Enkel de zwarte tape langs de randen van het glas is met de tijd licht beschadigd, maar houdt het glas en de lijst nog wel stevig bij elkaar.

Hoogte:  30,5 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 4,5 cm 


Let op: Alle vlinderlijsten te zien in onze webshop en winkel zijn echt oud of antiek!

Afhalen/versturen van oude insectenlijsten
Oude insectenlijsten kunnen uiteraard worden verstuurd middels aangetekende pakketpost, maar het is natuurlijk nog veel leuker om deze insectenlijst zelf af te halen in onze winkel van ruim 2200 m² gevestigd in een oude zuivelfabriek in Haskerhorne!

Hoogte: 30, 5 cm
Breedte: 40,5 cm
Dikte : 4,5 cm
Materiaal : glas en hout
Geen reviews gevonden...
Veel groen, botanische prints en natuurlijke materialen: het mag allemaal weer! Gebruik deze vlinderlijst als wanddecoratie en combineer 'm met verschillende lijsten en botanische schoolplaten of gebruik 'm als eyecatcher in een oude apothekerskast!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »