Geen producten gevonden...

Vlinderlijst vlindersoort 'Lymantria dispar' - No. 19


Prachtige vlinderlijst met de vlindersoort Lymantria dispar die ook wel bekend staat als de plakker, een nachtvlinder uit de familie donsvlinders. Naast de vlinder zelf laat deze oude vlinderlijst tevens de verschillende stadia van de vlinder zien.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Unieke, oude vlinderlijst met de vlinder Lymantria dispar. Deze vlindersoort staat ook wel bekend als de plakker en is familie van de donsvlinders. Een leuk detail aan deze vlinderlijst is dat de lijst de verschillende stadia van de ontwikkeling van de vlinder laat zien, waaronder de stadia als rups en pop. Deze unieke vlinderlijst is gedecoreerd met een gedroogd blad en heeft daardoor een mooie, natuurlijke uitstraling. De lijst zelf is nog erg stevig en is aan de voorkant voorzien van glas zodat de vlinders niet kunnen beschadigen, maar je ze wel goed kunt zien.  

Hoogte: 15,5 cm 
Breedte: 21,5 cm 
Diepte: 4,5 cm 

Deze prachtige, oude vlinderlijst is niet alleen super mooi om te zien, maar is ook nog eens erg leerzaam en is daarom een absolute aanwinst voor iedere liefhebber van de natuur en originele vintage accessoires!  

Let op: Alle vlinderlijsten te zien in onze webshop en winkel zijn echt oud of antiek!

Afhalen/versturen van oude vlinderlijsten
Oude vlinderlijsten kunnen worden verstuurd middels aangetekende pakketpost, maar deze vlinderlijst kan ook worden afgehaald in onze winkel van ruim 2200 m² gevestigd in een oude fabriek in Haskerhorne!

Hoogte: 15,5 cm
Breedte: 21,5 cm
Dikte : 4,5 cm
Materiaal : glas en hout
Geen reviews gevonden...
Gebruik deze vlinderlijst als wanddecoratie en mix 'm met verschillende insecten- of vlinderlijsten, botanische schoolplaten en andere natuurlijke accessoires!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »