Geen producten gevonden...

Oude vlinderlijst met Europese vlinders "No. 17"


Waar je oude vlinderlijsten vroeger vooral tegenkwam in biologielokalen, hebben vlinderlijsten nu ook hun intrede gedaan in ons interieur. En dat is niet gek, ze passen namelijk in elke woonstijl en worden dan ook veel gebruikt door interieurontwerpers!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 1
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis!

Is deze oude vlinderlijst geen absolute beauty?! Deze prachtige vlinderlijst bevat verschillende soorten Europese vlinders waaronder de duinparelmoervlinder, de citroenvlinder, het oranjetipje en de Papilio Machaon, ook wel bekend als koninginnenpage. De lijst is gedecoreerd met gedroogde takjes waardoor deze oude vlinderlijst een mooie en natuurlijke uitstraling heeft. De lijst is gevuld met felgekleurde vlinders waardoor deze vlinderlijst daarnaast ook een zonnige uitstraling heeft.  Zowel de vlinderlijst zelf als de vlinder en takjes in de lijst zijn nog volledig intact en verkeren in een perfecte, vintage staat. Deze stoere vlinderlijst is niet voorzien van haakjes aan de achterkant, maar heeft wel een deksel waarmee de lijst veilig kan worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Hoogte: 33,5 cm
Breedte: 44 cm 
Diepte: 5 cm

Gebruik deze vintage vlinderlijst als onderdeel van een gave wandcollage met verschillende groottes insectenlijsten, botanische schoolplaten en ingelijste vlinders! Of zet 'm als vintage eyecatcher in een stoere apothekerskast!

Let op: Alle vlinderlijsten te vinden in onze webshop en winkel zijn echt oud of antiek!

Afhalen/versturen van oude vlinderlijsten
Oude vlinderlijsten kunnen uiteraard worden verstuurd middels aangetekende pakketpost, maar het is natuurlijk nog veel leuker om deze insectenlijst zelf af te halen in onze winkel van ruim 2200 m² gevestigd in een oude zuivelfabriek in Haskerhorne!

Hoogte: 33,5 cm
Breedte: 44 cm
Dikte : 5 cm
Materiaal : glas en hout
Geen reviews gevonden...
Mix & Match! Mix zoveel mogelijk verschillende vlinderlijsten, botanische platen en insectenlijsten van verschillende groottes om meer eenheid en een speels effect op de muur te creëren!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »