Geen producten gevonden...

Vlinderlijst met verschillende soorten vlinders "No. 12"


Waar je oude vlinderlijsten vroeger vooral tegenkwam in biologielokalen, hebben vlinderlijsten nu ook hun intrede gedaan in ons interieur. En dat is niet gek, ze passen namelijk in elke woonstijl en worden dan ook veel gebruikt door interieurontwerpers!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 1
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis!

Super mooie, oude vlinderlijst met onder andere de dagpauwoog, de citroenvlinder en de Gandaca harina. Een grappig detail is dat deze oude vlinderlijst naast vlinders ook de gigantische kop met klauwen van een vliegend hert en een ander klein kevertje bevat. De lijst is gedecoreerd met gedroogde takjes waardoor deze oude vlinderlijst een mooie en natuurlijke uitstraling heeft. Zowel de vlinderlijst als de inhoud is nog volledig intact en verkeert in een perfecte, vintage staat. Deze stoere vlinderlijst is niet voorzien van haakjes aan de achterkant, maar heeft wel een deksel waarmee de lijst veilig kan worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt. 

Hoogte: 33,5 cm 
Breedte: 44,5 cm 
Diepte: 5 cm


Gebruik deze vintage vlinderlijst als onderdeel van een gave wandcollage met verschillende groottes insectenlijsten, botanische schoolplaten en ingelijste vlinders! Of zet 'm als vintage eyecatcher in een stoere apothekerskast!

Let op: Alle vlinderlijsten te vinden in onze webshop en winkel zijn echt oud of antiek!

Afhalen/versturen van oude vlinderlijsten
Oude vlinderlijsten kunnen uiteraard worden verstuurd middels aangetekende pakketpost, maar het is natuurlijk nog veel leuker om deze insectenlijst zelf af te halen in onze winkel van ruim 2200 m² gevestigd in een oude zuivelfabriek in Haskerhorne!

Hoogte: 33,5 cm
Breedte: 44,5 cm
Dikte : 5 cm
Materiaal : glas en hout
Geen reviews gevonden...
Gebruik deze vintage vlinderlijst als onderdeel van een gave wandcollage met verschillende groottes insectenlijsten, botanische schoolplaten en ingelijste vlinders! Of zet 'm als vintage eyecatcher in een stoere apothekerskast!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »