Geen producten gevonden...

Vintage vlinderlijst "Het leven van insecten"


Unieke, oude vlinderlijst met verschillende soorten insecten en een enkele vlinder. Deze prachtige en vooral unieke vlinderlijst is zo gemaakt dat het op een stilleven lijkt. Deze vlinderlijst is dan ook met recht een unieke vondst te noemen!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Bijzondere en vooral unieke insectenlijst met één enkele vlinder en verschillende insecten waaronder kevers en libellen. Deze prachtige, oude vlinderlijst is op zo'n manier gedecoreerd met mos en oude takjes dat deze vintage vlinderlijst sterk doet denken aan een stilleven. De insectenlijst is afkomstig uit Tsjechië waar het jarenlang werd gebruikt in een zoölogisch laboratorium, dit is ook te lezen op het originele, handgeschreven labeltje in het midden van de lijst. Zowel de vlinderlijst als alle insecten en decoratiemateriaal verkeren in een mooie staat en zijn, ondanks de aanzienlijke leeftijd van deze oude vlinderlijst, nog helemaal intact.

Hoogte: 27,5 cm
Breedte: 18,5 cm
Diepte: 7 cm

Waar je deze oude vlinderlijsten vroeger vooral tegenkwam in biologielokalen, hebben deze stoere vlinder- en insectenlijsten nu ook hun intrede gedaan in ons interieur. Vooral met de herfst en winter in het vooruitzicht is het nog leuker om een stukje buiten naar binnen te halen. Met deze stoere insectenlijst haal je dan ook gegarandeerd een natuurlijke en unieke blikvanger in huis! 

Let op: Alle vlinderlijsten te zien in onze webshop en winkel zijn echt oud of antiek, en afkomstig uit oude scholen, universiteiten en musea!

Afhalen/versturen van oude insectenlijsten
Oude insectenlijsten kunnen uiteraard worden verstuurd middels aangetekende pakketpost, maar het is natuurlijk nog veel leuker om deze insectenlijst zelf af te halen in onze winkel van ruim 2200 m² gevestigd in een oude zuivelfabriek in Haskerhorne!

Hoogte: 27,5 cm
Breedte: 18,5 cm
Dikte : 7 cm
Materiaal : hout en glas
Geen reviews gevonden...
Deze prachtige, antieke insectenlijst ademt de sfeer en magie van een oud biologielokaal en past niet alleen prachtig in een vintage of brocante interieur, maar staat ook geweldig in een modern interieur!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »