Geen producten gevonden...

Oude stadionlamp "Arena" op houten blok


Een unieke lamp die je zeker nergens anders tegen zult komen! Deze oude, industriële stadionlamp is gemonteerd op een blok eikenhout. Deze prachtige blikvanger is inclusief XXL kooldraadlamp en voorzien van een A160 e40 fitting.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 1

Deze metalen stadionlamp is big, stoer en beautiful! De look & feel van deze ‘oude’ spot is krachtig en sfeervol tegelijk. Deze stoere eye-catcher is gemaakt van metaal en heeft een stoer transformatorblok aan de achterzijde. De lamp kan volledig om zijn as heen draaien en naar boven en beneden worden gericht. Op deze manier kun je de lamp volledig afstellen naar jou wensen. 

De gave stadionlamp is afkomstig uit een oud voetbalstadion in Polen. Het houten blok aan de onderzijde is gemaakt van eikenhout. Deze prachtige blikvanger is inclusief XXL kooldraadlamp en voorzien van een A160 e40 fitting.

Ben jij een liefhebber van niet alledaagse verlichting dan zit je met deze lamp zeker goed! Steel de show met deze industriële spot.

Hoogte inclusief lamp: 124 cm
Diameter lampenkap: 62 cm

 

Levering van industriële lampen
Deze stoere industriële lampen kunnen zowel worden afgehaald in Haskerhorne (Joure) als worden bezorgd. De transsportkosten voor deze lamp bedragen 30 euro bij bezorging in door heel Nederland.

Type: Vloerlamp
Kleur: Metaal/Grijs
Materiaal: Hout, metaal, glas
Hoogte: 124 cm
Diameter: 62 cm
Diameter kooi/glas: 62 cm
Gewicht: kg
Merk: Onbekend
Herkomst: Polen
Leeftijd:
Gebruikt in: Voormalig voetbalstadion in Polen
Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde