Geen producten gevonden...

Vintage spuitfles - groen


Vintage spuitflessen gemaakt van dik glas dat met de mond geblazen is waardoor het glas karakteristieke oneffenheden bevat. Deze vintage spuitflessen zijn gaaf als accessoire in de vensterbank of kast, maar kunnen ook worden gebruikt als vaas!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Deze authentieke, vintage spuitflessen zijn echte industriële beauty's! Spuitflessen, ook wel sifon- of sodaflessen genoemd, werden vroeger gebruikt om koolzuurhoudend water (het Spa Rood van nu) in op te slaan en uit te schenken. De spuitfles in zijn huidige vorm is in 1829 voor het eerst op de markt gekomen en was tussen 1920 en 1930 erg populair. Deze industriële spuitflessen zijn met de hand geblazen en gemaakt van een zware kwaliteit glas, het glas zelf vertoont karakteristieke kenmerken van. De spuitflessen zijn uitgevoerd in een prachtige, groene kleur. Bovenop iedere spuitfles is een metalen spuitmond gemonteerd. 

Hoogte: 35 cm
Diepte: 9.5 cm

Deze authentieke, industriële spuitflessen hebben een prachtige oude en verweerde uitstraling bomvol karakter. Deze oude spuitflessen staan niet alleen super gaaf in een brocante, industrieel of vintage interieur, maar passen ook perfect in een modern of klassiek interieur!

Lengte/hoogte: 35 cm
Breedte: 9.5 cm
Diepte: 9.5 cm
Materiaal: Glas
Kleur: Groen
Geen reviews gevonden...
Gebruik deze oude spuitflessen als kleurrijke accessoire in de vensterbank of op een vintage vitrinekast. Zit de bovenkant er niet meer op? Dan is je spuitfles ook ideaal als bloemenvaas te gebruiken! 
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »