Geen producten gevonden...

Set oude apothekersflesjes Nr. 2


Super leuk, deze vintage tray met oude apothekersflesjes! Deze set apothekersflesjes is niet alleen een musthave voor verzamelaars met een gerelateerde studie of beroep, maar is ook geweldig als decoratie in bijvoorbeeld een oude apothekerskast!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad

Leuke set oude apothekersflesjes of medicijnflesjes met glazen stop in een houten tray. Deze flesjes werden vroeger in het scheikundelokaal gebruikt om proefjes mee te doen. De apothekersflesjes zijn voornamelijk gevuld met ijzer en koper-oxide zoals ook te zien is op de originele etiketten van de flesjes. De medicijnflesjes en de houten tray hebben een prachtige verweerde uitstraling en verkeren in een mooie vintage staat.

Deze vintage set met apothekersflesjes is niet alleen leuk als brocante decoratie in huis, maar is ook een absolute musthave voor verzamelaars met een gerelateerd beroep of gerelateerde studie!
 

Lengte houten tray: 22 cm
Breedte houten tray: 14 cm
Hoogte inclusief flesjes: 8 cm 

Lengte/hoogte: 8 cm
Breedte: cm
Diepte: cm
Materiaal: Hout en glas
Kleur: Houtkleurig
Geen reviews gevonden...
Plaats deze set met vintage apothekersflesjes in een stoere apothekerskast of vitrinekast, haal een paar van de stoppen uit de flesjes, plaats deze naast de tray en gebruik de flesjes als mini-vaasjes om een vrolijk en kleurrijk boeket te creëren!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »