Geen producten gevonden...

Set oude apothekersflesjes in houten tray - Nr. 2


Hoe leuk is deze vintage tray met oude apothekersflesjes?! Deze set medicijnflesjes is niet alleen een musthave voor verzamelaars met een gerelateerd beroep of gerelateerde studie, maar is ook erg leuk als decoratie in een oude apothekerskast!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Gave set met oude apothekersflesjes of medicijnflesjes met glazen stop in een houten tray. Deze flesjes zijn vroeger jarenlang gebruikt in het scheikundelokaal om proefjes te doen. De apothekersflesjes zijn gevuld met verschillende metalen zoals ijzeren zink, dit is ook te zien is op de originele etiketten van de flesjes. De medicijnflesjes en de houten tray hebben een prachtige verweerde uitstraling en verkeren in een gave vintage staat.

Deze oude set met vintage apothekersflesjes is niet alleen super leuk als brocante decoratie in huis, maar is ook een echte musthave voor verzamelaars met een gerelateerd beroep of gerelateerde studie!
 

Lengte houten tray: 22 cm
Breedte houten tray: 14 cm
Hoogte inclusief flesjes: 8 cm 

Lengte/hoogte: 8 cm
Breedte: cm
Diepte: cm
Materiaal: Hout en glas
Kleur: Houtkleurig
Geen reviews gevonden...
Plaats deze set met vintage apothekersflesjes in een stoere apothekerskast of vitrinekast, haal een paar van de stoppen uit de flesjes, plaats deze naast de tray en gebruik de flesjes als mini-vaasjes om een vrolijk en kleurrijk boeket te creëren!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »