Geen producten gevonden...

Preparaat visje


Wat een vreemd visje! Een antiek preparaat van een langwerpig visje op sterk water in een cilindervormige glazen stolp mét originele tuitdop.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 1

Wat een vreemd visje! Een antiek preparaat van een langwerpig visje op sterk water in een cilindervormige glazen stolp mét originele tuitdop. Het preparaat verkeert in goede staat. De glazen container heeft een kleine onopvallende beschadiging aan de voet, maar het visje is nog volledig intact. Het visje wordt geaccentueerd door de zwarte achtergrond, waardoor het extra opvalt. Je kunt hier wel naar blijven kijken! Een mooi verzamelobject voor de liefhebbers onder ons, maar ook een leuk cadeau voor iemand met een gerelateerd beroep of studie. Geheid dat dit preparaat vragen oproept bij vrienden, kennissen en collega's!

Bij Brocantiek de Linde vindt u enkel antieke preparaten op sterk water afkomstig uit collecties van musea, scholen en universiteiten. 

Hoogte: 27 cm
Diameter voet: 7 cm

Let op: indien u ervoor kiest om dit antieke preparaat via pakketpost te ontvangen raden wij aan om voor de optie 'aangetekend verzenden' te kiezen i.v.m. mogelijke schade aan dit kwetsbare preparaat.

Lengte/hoogte: cm
Breedte: cm
Diepte: cm
Materiaal: hout
Kleur: bruin, rood, geel
Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »