Geen producten gevonden...

Plant terrarium "Urban Jungle - small"


Hoe geniaal is dit mini ecosysteem?! Niet alleen is dit plant terrarium een absoluut plaatje om te zien, maar je hebt ook nog eens amper omkijken naar het levende ecosysteem omdat het bijna volledig zelfvoorzienend is!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Niet alleen is dit levende ecosysteem een absoluut plaatje om te zien, maar je hebt ook nog eens amper omkijken naar de planten in dit terrarium omdat het bijna volledig zelfvoorzienend is! Dankzij het aanwezige mos en de condens die plaatsvindt in de weckpot wordt dit mini ecosysteem continu in balans gehouden waardoor het een eigen leventje gaat leiden. Ieder exemplaar is dan ook volledig uniek, om die reden kan de levertijd soms iets langer bedragen.

Dit ontzettend gave, mini ecosysteem leeft in een weckpot die voorheen werd gebruikt voor het wecken van groente en fruit, maar die nu perfect dienst doet als leefomgeving voor dit ecosysteem. Je opent de weckpot op simpele wijze om kleine beetjes ontkalkt water (± 50 ml) toe te voegen, dit is slechts één keer in de twee á drie maanden nodig en kun je het gemakkelijkste doen met een druk/plantenspuit zodat je meteen het glas kunt schoonspuiten. Gebruik een flessenborstel voor extra resultaat.

Hoogte: 26.5 cm
Breedte: 15.5 cm

Let op: omdat het een klein, levend wereldje is, kan het een en ander in de weckpot veranderen. Zo zul je de ene keer meer condens zien dan de andere keer en kunnen er plantjes doodgaan, maar dit is onderdeel van het ontwerp en hier hoef je je dus geen zorgen om te maken. Het mos vormt de basis van dit mini ecosysteem en is een goede graadmeter voor de algehele gezondheid van het ecosysteem, het liefste is het mos dan ook donkergroen van kleur.

Verzorging van een mini ecosysteem
Dit mini ecosysteem heeft slechts één keer in de twee á drie maanden ongeveer 50 ml ontkalkt water nodig. Planten die te groot worden of dode bladeren kun je bijknippen. Let erop dat dit mini ecosysteem geen direct zonlicht krijgt omdat het hierdoor zal gaan broeien, het is echter wel zaak dat er voldoende helder en indirect zonlicht aanwezig is. Een lichte ruimte is zeker gewenst. 

Lengte/hoogte: 26.5 cm
Breedte: 15.5 cm
Diepte: 15.5 cm
Materiaal: hout
Kleur: bruin, rood, geel
Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »