Geen producten gevonden...

Antieke springplank eind 1800


Een unieke vondst, dat is deze antieke springplank! Deze oude springplank is eind 1800 gemaakt en is dus al behoorlijk op leeftijd, maar deze antieke springplank is desondanks nog steeds functioneel en kan dus worden gebruikt om op te springen!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 1
Levertijd: 1-2 dagen, afhankelijk van aanpassingen & kwantiteit

Een absoluut unieke vondst, dat is deze antieke springplank! Deze antieke springplank is afkomstig uit een oude Tsjechische school waar de springplank jarenlang werd gebruikt. Deze behoorlijk oude springplank is rond eind 1800 gemaakt en is dus al bijna 150 jaar oud, maar desondanks verkeert de springplank in een verbazingwekkend mooie staat en is 'ie nog stevig genoeg om te gebruiken. Het mechanisme is natuurlijk wel iets stroever geworden door de jaren heen, maar de springplank is nog steeds functioneel zodat er gewoon op kan worden gesprongen. Na jarenlang gebruik op een school in Tsjechië is deze springplank nu klaar voor een tweede leven! 

Hoogte: 48 cm
Breedte: 93 cm
Diepte: 220 cm

Verzending antieke springplank
Wegens het gewicht kan deze antieke springplank enkel worden verstuurd via transport en niet via pakketpost. De kosten hiervoor bedragen slechts €40,- door geheel Nederland, levering in België is tevens mogelijk. Uiteraard kan deze vintage springplank ook worden afgehaald in onze winkel gevestigd in een oude zuivelfabriek van ruim 2000 m².

Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »