Geen producten gevonden...

Antiek opgezet skelet van een kip


Dit antieke opgezette skelet van een duif is misschien wel wat vreemd, maar tegelijkertijd ook erg interessant! Leer je kinderen hoe een duif in elkaar zit of gebruik deze vreemde vogel als eyecatcher in een oude apothekerskast!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Antiek opgezet skelet van een duif. Dit opgezette skeletje is afkomstig uit de eerste kwart van de 20ste eeuw (1900-1925) en is dus al behoorlijk op leeftijd! Het is afkomstig uit een Tsjechische universiteit nabij Praag. Aan de onderkant van het preparaat bevindt zich een zwart, houten blokje of plateau waarop het skelet is bevestigd en die ervoor zorgt dat het skeletje gemakkelijk kan worden neergezet. Het opgezette skeletje een beetje wiebelig en wat fragiel, maar doordat het geraamte is bevestigd op een houten statiefje blijft het netjes staan. Het preparaat is bovendien helemaal intact.

Dit opgezette skelet is misschien wel een beetje vreemd, maar tegelijkertijd is het ook een interessante gespreksstarter! Gebruik 'm om je kinderen te leren hoe de botstructuur van een duif eruit ziet of gebruik 'm als blikvanger in een oude apothekerskast! Hoe dan ook, deze antieke opgezette vogel is een echte eyecatcher en een leuk object voor de verzamelaars onder ons! 

Hoogte: 20 cm 
Lengte: 20 cm 
Breedte: 10 cm 

Afhalen of verzenden
Vanwege de kwetsbaarheid van dit antieke opgezette skelet raden wij aan om het preparaat zelf af te halen in onze winkel. Indien je toch voor verzending via pakketpost kiest, raden wij aan om het preparaat aangetekend te laten verzenden en kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die kan ontstaan. Uiteraard zullen we het opgezette skelet wel met grote zorg verpakken. 

Hoogte: 20 cm
Breedte: 20 cm
Diepte: 10 cm
Materiaal : hout, bot
Merk: n.v.t.
Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »