Geen producten gevonden...

Vintage monteurslamp "Green Cobra"


Deze stoere industriële monteurslamp is afkomstig uit een oude werkplaats en gemonteerd op een vintage remschijf zodat deze oude monteurslamp, die van origine bedoeld is als wandlamp, tevens kan worden gebruikt als stoere bureaulamp!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad

Stoere industriële monteurslamp afkomstig uit een oude werkplaats. Deze oude monteurslamp is gemonteerd op een remschijf waardoor deze stoere bureaulamp, die eigenlijk als wandlamp is bedoeld, tevens als tafellamp kan worden gebruikt. De remschijf heeft een prachtige robuuste uitstraling en zorgt er tegelijkertijd voor dat deze stoere bureaulamp stabiel blijft staan. De monteurslamp is niet voorzien van een knikarm, maar is zowel bij de voet als bij de kap voorzien van draaibaare kogelgewrichten waardoor de bureaulamp in verschillende posities kan worden gebruikt. Bovenop de kap van deze oude monteurslamp zit een schakelaar waarmee de lamp aan en uit kan worden gezet. De monteurslamp is bovendien voorzien van een prachtig patina die deze stoere bureaulamp een mooie, vintage uitstraling geeft. 

Hoogte: 35 cm
Diameter kap: 16 cm
Diameter voet: 25 cm

De bedrading van deze oude monteurslamp is vervangen en de lamp wordt geleverd met ruim drie meter snoer en een stekker. Deze stoere bureaulamp kan eventueel zonder remschijf geleverd worden zodat de oude monteurslamp aan de muur kan worden bevestigd. Het is daarnaast tevens mogelijk om in plaats van een remschijf er een tafelklem op te monteren zodat de lamp aan een tafelblad kan worden bevestigd.


Met een sfeervolle lichtbron maak je deze stoere, industriële lampen helemaal af! Kijk voor een compleet overzicht van alle lichtbronnen op de pagina lichtbronnen.

Type: Bureaulamp, tafellamp
Kleur: Groen
Materiaal: Metaal
Hoogte: 40 cm
Diameter: 16 cm
Diameter kooi/glas: n.v.t.
Gewicht: 3 kg
Merk: n.v.t.
Herkomst: Tsjechië (Tsjechoslowakije)
Leeftijd: Jare '60
Gebruikt in: Oude werkplaats
Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »