Geen producten gevonden...

Vintage zitmeubilair

Vintage zitmeubilair van de nieuwste kwaliteit

Alle vintage zitmeubels bij De Linde zijn in perfecte staat. Ze zijn stuk voor stuk met zorg uitgezocht en opgeknapt en klaar om jouw interieur karakter te geven. Neem bijvoorbeeld het schattige beige pianokrukje die in hoogte verstelbaar is. Of de stevige lederen kuipstoel, zoals je grootouders hem al in de woonkamer hadden staan. Ieder stuk vintage zitmeubilair heeft een eigen verhaal. Misschien ben jij straks wel eigenaar van het schoolstoeltje waar je opa rekenles in kreeg. Of je nu zitmeubels zoekt voor je huiskamer, kantoor of keuken, bij Brocantiek de Linde is er ook voor jouw interieur een passend zitmeubel.

Bijzondere vintage meubels

Onze collectie vintage zitmeubels zijn van goede kwaliteit en gaan nog jaren mee. Naast de grote keuze uit krukjes, banken en stoelen is de Brocantiek in het bezit van bijzondere collectorsitems. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze atelierkrukjes, de roodfluwelen bioscoopstoelen of zelfs de antieke rolstoel. Een karakteristieke collectie dus. Sommige vintage stoelen of andere meubels zijn zo gewild, dat ze de website niet halen. Deze zijn al voor het plaatsen verkocht. Ben je op zoek naar unieke vintage meubels? Kom dan zeker ook even naar onze fysieke winkel in Haskerhorne. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Op maandag en zondag zijn wij op afspraak te bezoeken. Alle gelegenheid om ons vintage meubilair rustig te bekijken dus.

Seats with a story

Brocantiek de Linde staat voor ‘style with a story’ voor je interieur én exterieur. Dit geldt natuurlijk ook voor ons vintage zitmeubilair. Hoe leuk is het als je op de schoolstoel zit waarop je oma misschien wel les kreeg? De meeste van onze vintage items zijn uniek en dus zul je ze niet snel ergens anders zien. Ze zijn met de grootste zorg gerestaureerd, met behoud van de karakteristieke vintage kenmerken. Op die manier leveren wij hoogwaardige kwaliteit, met de unieke eigenschappen die een vintage meubel hoort te hebben. Daarbij hanteren wij een duurzame werkwijze, door het hergebruik van oude materialen. Alles aan jouw nieuwe vintage zitmeubilair is dan ook echt authentiek. Het is mogelijk om bij ons producten te huren in plaats van aan te schaffen, ideaal wanneer je de producten nodig hebt voor een fotoshoot of filmopname, aankleding van een feest, of om een etalage aan te kleden!

Afhalen en bezorgen

Sommige vintage meubels vervoer je niet even makkelijk met de auto. Daarom bieden wij de mogelijkheid om vintage zitmeubilair te laten bezorgen via PostNL. Bij levering via pakketpost wordt voor producten tussen de 0-10 kg en kleiner dan 100 x 50 x 50 cm €6,95 in rekening gebracht. Voor producten tussen de 10-30 kg en kleiner dan 175 x 78 x 58 cm wordt €13,25 in rekening gebracht. Voor zwaardere of grotere producten geldt een prijs op maat voor verzending via transport. Nadat jouw pakket is verzonden, ontvang je van ons een Track&Trace code, zodat je het pakket live kunt volgen.

© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »