Geen producten gevonden...

Oude apothekerskasten en dokterskasten bij Brocantiek de Linde!

Oude apothekerskasten, medicijnkasten en ziekenhuiskasten

Noem het een oude apothekerskast, dokterskast, laboratoriumkast, ziekenhuiskast of medicijnkast. Hoe je ze ook noemt, deze robuuste en stoere industriële apothekerskasten zijn prachtig om te zien én volledig authentiek! Deze vintage apothekerskasten zijn afkomstig uit apotheken, ziekenhuizen, laboratoria en andere medische centra; iedere oude of vintage apothekerskast vertelt dan ook zijn eigen verhaal. De meeste kasten zijn afkomstig uit Tsjechië, Polen, Slowakije en de Oekraïne, maar je vindt ze ook nog wel in Duitsland en Frankrijk. Oude apothekerskasten zijn meestal gemaakt van metaal, maar er zijn ook verschilende modellen houten ziekenhuiskasten.

Apothekerskasten in het interieur

Je ziet oude apothekerskasten regelmatig voorbijkomen in bekende woonbladen in zowel brocante, landelijke industriële en moderne interieurs. Stoer, robuust, veelzijdig en helemaal van nu! Ideaal om je mooiste vintage spullen te showen. Maar deze vintage ziekenhuiskasten lenen zich ook ideaal als archiefkast, servieskast, kledingkast of badkamerkastje. Of gebruik een oude medicijn- of laboratoriumkast als rariteitenkabinet om medische instrumenten, anatomische en botanische modellen, preparaten, herbaria en andere gekke rariteiten tentoon te stellen!

Iedere apothekerskast is uniek

De foto's van de verschillende apothekerskasten die je in onze webshop ziet, dienen enkel ter voorbeeld voor de verschillende modellen apothekerskasten die we op voorraad hebben. Omdat we vaak grotere aantallen van deze dokterskasten binnenkrijgen is het niet mogelijk om ze allemaal tegelijkertijd op de website te plaatsen. Voordat we echter een apothekerskast versturen, sturen we eerst een aantal foto's om er zeker van te zijn dat de kast volledig naar wens is. Heb je dus interesse? Stuur dan een mailtje naar info@brocantiekdelinde.nl en wij sturen je een aantal foto's toe van verschillende apothekerskasten zodat je zelf een keuze kunt maken! 

Afhalen/verzenden van oude apothekerskasten

De oude apothekerskasten die je vindt in onze winkel en webshop kunnen uiteraard worden afgehaald in onze vintage fabriek in Haskerhorne. Mocht je echter niet in de gelegenheid zijn om de apothekerskast of ziekenhuiskast zelf af te halen, is het uiteraard tevens mogelijk om de apothekerskast te laten versturen middels transport. Wij leveren door geheel Nederland en het Vlaamse deel van België. Per apothekerskast wordt aangegeven hoeveel de transportkosten binnen Nederland bedragen. Voor de kosten naar België kun je contact met ons opnemen.

© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »