Geen producten gevonden...

Groene vintage schilderstrap


Deze stoere vintage schilderstrap in een groene tint is niet alleen leuk om te decoreren in of rond huis, maar verkeert in een goede staat waardoor deze houten schilderstrap ook gewoon functioneel kan worden gebruikt!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Deze oude schilderstrap is gemaakt van hout en heeft een mooie, donkergroene kleur. De schildertrap heeft een prachtige verweerde uitstraling en originele details. De trap bestaat uit twee helften die aan de bovenkant aan elkaar zijn bevestigd en die uit elkaar kunnen worden geklapt. De schilderstrap is voorzien van een houten latje die de twee poten bij elkaar houden zodat de trap stevig kan worden neergezet. Deze stoere vintage trap is al heel wat gebruikt in het verleden, maar is nog zeer stevig en verkeert in een goede staat waardoor deze vintage schilderstrap ook nog gewoon functioneel kan worden gebruikt. 
 

Deze vintage schilderstrap heeft een robuuste en verweerde uitstraling, maar juist dat maakt deze stoere trap zo leuk! Deze oude schilderstrap is dan ook ideaal om te gebruiken als decoratie in of rond huis. Stylingtips nodig? Zie dan het tabje 'stylingtips' boven deze tekst! 

Hoogte: 132 cm
Breedte: 50 cm
Diepte wanneer opengeklapt: 87 cm

Lengte/hoogte: 132 cm
Breedte: 50 cm
Diepte: 87 cm
Materiaal: hout
Kleur: groen
Geen reviews gevonden...
Gebruik deze oude houten trap als kledingrek in de slaapkamer, als bloem(pot)standaard in de tuin, als tijdschriftenrek bij je leeshoekje, als stoere blikvanger tegen de muur in de woonkamer of om je handdoeken op te bergen in de badkamer!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »