Geen producten gevonden...

Gottwald beeld


Prachtig groot beeld van Klement Gottwald, een bekende Tsjecho-Slowaaks stalinistisch politicus en president in Tsjecho-Slowakije van 1948 tot 1953. Dit vintage beeld is niet alleen een gave blikvanger, maar zit ook nog eens vol historie!

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 1

Vintage beeld van Klement Gottwald, een bekende Tsjecho-Slowaaks stalinistisch politicus en president in Tsjecho-Slowakije van 1948 tot 1953. Het beeld is gemaakt van gips en is daarna overgeschilderd in een gouden/groene kleur. Het beeld verkeert in een gave staat en heeft geen grote of storende beschadigingen, enkel een paar kleine plekjes waar de verf is beschadigd zoals te zien op de foto's. Het borstbeeld is afkomstig uit Tsjechië en is gemaakt gedurende de periode waarin Gottwald president van Tsjecho-Slowakije was, zo ongeveer eind jaren '40 en begin jaren '50.

Dit prachtige en originele beeld is niet alleen een absolute blikvanger, maar zit ook nog eens boordevol historie en is daarom een mooi object voor de verzamelaars onder ons!

Hoogte: 56 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 30 cm

 

Let op: verzending via pakketpost is mogelijk, al raden we in dat geval wel aan om te kiezen voor aangetekende verzending. De kosten hiervoor bedragen slechts €14,90.  

Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »