Geen producten gevonden...

Glas in lood kerk ramen


Werkelijk prachtig, gebrandschilderd glas in lood raam gevat in een stevige metalen omlijsting. voorzien van metalen oogjes om het raam op te hangen. Het glas in lood raam is zeer waarschijnlijk vooroorlogs, de maker is vooralsnog onbekend.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Een werkelijk prachtig gebrandschilderd, religieus glas in lood raam gevat in een stevige zware, metalen omlijsting welke voorzien is van metalen oogjes waaraan je het glas in lood raam gemakkelijk kunt ophangen. Het raam is zeer waarschijnlijk vooroorlogs, de maker is vooralsnog onbekend. Dit gebrandschilderde glas in lood raam heeft her en der helaas wel wat schade, maar dat is helemaal niet gek voor een raam van deze leeftijd. Voor het behoud van originaliteit hebben wij ervoor gekozen dit raam niet te restaureren. De afmetingen van dit prachtige oude glas in lood raam zijn:

 

Hoogte: 180,5 cm 
Breedte: 51 cm 

 

Voor verzending worden de ramen uiteraard zeer goed verpakt. Hierdoor hebben we bijna nooit schade, maar mocht dit nou toch onverhoopt gebeuren dan lossen we dat natuurlijk voor je op! Tevens ontvang je nog een aantal foto's voordat we het raam naar je versturen.

Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »