Geen producten gevonden...

Abbondanza antiekwas donkerbruin


Abbondanza donkerbruine antiekwas. Te gebruiken om houten meubels te onderhouden, of als extra gepatineerd effect op een laag krijtverf. Creëert een donker patina en veroudert gekleurde verflagen. Werkwijze: Aanbrengen met een doek, kwast of event...

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Op voorraad
Voorraad: 99

Abbondanza donkerbruine antiekwas. Te gebruiken om houten meubels te onderhouden, of als extra gepatineerd effect op een laag krijtverf. Creëert een donker patina en veroudert gekleurde verflagen.

Werkwijze: Aanbrengen met een doek, kwast of eventueel staalwol (extra antiek effect). Veeg overtollige was af met een doek. Laat enkele uren intrekken en boen dan stevig op. Door het opboenen verkrijgt de waslaag zijn stevigheid en een zachte glans. Verder afwerken is niet nodig.

Tip: Omdat de donkerbruine antiekwas sterk gepigmenteerd is, kun je bij het werken op een krijtverflaag beter eerst een laagje blanke boenwas of lichtbruine antiekwas aanbrengen. Op deze manier seal je de (poreuze) krijtverf en kun je de donkere was beter doseren en verdelen.

Abbondanza antiekwas is vervaardigd naar authentiek recept, op basis van zuivere bijenwas en caraubawas.

Rendement: afhankelijk van ondergrond en wijze van aanbrengen, ca. 6-8 m2 per blik van 375 ml

Geen reviews gevonden...
© Brocantiek de Linde