Geen producten gevonden...

Antiek preparaat van een visje en een garnaal


Naar dit antieke preparaat kun je wel blijven kijken! Dit antieke preparaat van een langwerpig visje op sterk water is gemaakt in het eerste kwart van de 20ste eeuw en is afkomstig uit de collectie van een universiteit.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

Antiek preparaat van een garnaaltje en visje op sterk water in een glazen cilindervormige container. Het preparaat is gemaakt in het eerste kwart van de 20ste eeuw en is afkomstig uit de collectie van een universiteit in voormalig Tsjecho-Slowakije. Dit antieke preparaat is dubbelzijdig: aan de ene kant van het preparaat kun je het visje zien en aan de andere zijde de garnaal. Het voetje van de stolp heeft een beschadiging en mist daardoor een flink stuk, maar dat is natuurlijk niet zo gek als je je bedenkt dat dit preparaat antiek is. Dit antieke preparaat is een aparte eyecatcher in ieder interieur en een mooi verzamelobject voor de liefhebber! 

Hoogte: 16 cm
Diameter voet: 6 cm

Alle preparaten op sterk water bij Brocantiek de Linde zijn antiek en afkomstig uit collecties van scholen, universiteiten en musea.

Let op: Brocantiek de Linde raadt af om dit preparaat te laten verzenden via pakketpost! Indien u er toch voor kiest om het te laten verzenden via pakketpost raden wij aan om voor de optie 'aangetekend verzenden' te kiezen. 

Hoogte: 16 cm
Breedte: 6 cm
Diepte: 6 cm
Materiaal : glas
Merk: n.v.t.
Geen reviews gevonden...
Gebruik dit antieke preparaat als stoere eyecatcher in een oude apothekerskast, geheid dat dit preparaat vragen oproept bij vrienden, kennissen en collega's!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »