Geen producten gevonden...

Oude anatomisch model van de maag


Dit oude anatomische model kan wel tegen een stootje! Dit anatomische model van de menselijke maag is gemaakt van kunststof en bestaat uit twee helften die van elkaar kunnen worden gescheiden zodat de binnenkant van de maagwand te zien is.

Unieke items met een verhaal

Voor 13:00 besteld = vanavond in huis

Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Ook een fysieke winkel

Service met een glimlach

Scherpe prijzen

30 dagen retourneren

Beschikbaarheid Niet op voorraad
Levertijd: Neem contact op voor meer info

In dit geval zijn je ogen zeker groter dan je maag! Dit vintage anatomisch model van de menselijke maag bestaat uit twee helften die van elkaar kunnen worden gesepareerd waarbij de binnenkant van de maag (de maagwand) te zien is. Het model is volledig gemaakt van kunststof en is daardoor flexibel, dit anatomische model kan dus wel tegen een stootje!

 

Dit oude anatomische model is niet alleen een aparte eyecatcher in een rariteitenkabinet, maar ook een origineel geschenk voor iemand met een gerelateerde studie of beroep!  

 

Breedte: ± 16 cm
Diepte: ± 11 cm

Levering van anatomische modellen
Dit oude anatomische model van de menselijke maag kan worden verstuurd middels standaard pakketpost, maar kan uiteraard ook worden afgehaald in onze vintage winkel gesitueerd in een oude zuivelfabriek van 2000m2 in Haskerhorne (Joure).

Hoogte: n.v.t.
Breedte: 16 cm
Diepte: 11 cm
Materiaal : kunststof
Merk: n.v.t.
Geen reviews gevonden...
Richt een apothekerskast in als rariteitenkabinet en verzamel allerlei gekke en vreemde items bij elkaar of geef dit anatomische model geschenk aan iemand met een gerelateerde studie of beroep!
© Brocantiek de Linde
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »