Geen producten gevonden...

Accessoires

Mis je nog net dé finishing touch in je interieur? In onze winkel én webshop vind je een uitgebreid en steeds wisselend assortiment vintage, industriële, vintage, landelijke, brocante, retro en antieke woonaccessoires en woondecoratie uit de jaren '30, '40, '50, '60 en '70 die stuk voor stuk echt oud en dus volledig origineel zijn!

Van oude landkaarten, botanische schoolplaten en industriële spuitflessen tot vintage labglas, anatomische modellen en apothekersflesjes, en van oude medicijnballen, klimrekken en springbokken tot industriële stapelbakken, vintage manden en oude koffers. Doezel lekker weg in een warme schapenvacht of scoor dat ene gave item voor de keuken, je vindt het hier allemaal! Wij krijgen regelmatig nieuwe accessoires en woondecoraties binnen dus hou onze website goed in de gaten. Ben je op zoek naar iets dat niet op onze website staat? Laat het ons weten en wij houden een oogje voor je open!

Kan jij wel wat hulp gebruiken met de styling van je interieur? 


Heb jij geen idee waar je moet beginnen als het aankomt op het stylen van je interieur en weet je niet zo goed welke meubels en accessoires het beste bij jouw woonstijl passen? Kom je er maar niet uit hoe je je favoriete item op een leuke en vooral originele manier kunt combineren met de rest van je interieur? Of wil je de inrichting van je woning juist een lekkere boost geven zodat je weer helemaal klaar bent voor 2017?? Wij voorzien je graag van uitgebreid stylingadvies en tips, zowel online als in onze winkel onder het genot van een kopje thee of koffie! Neem contact met ons opvoor meer info.
© Brocantiek de Linde